„Steluțele Dansului”- eveniment de anvergură la Râmnicu Sărat

Weekend plin de culoare, copii talentați și momente minunate. Este vorba despre Festivalul-concurs “Steluțele Dansului”, care s-a desfășurat sâmbătă și duminică în municipiul Râmnicu Sărat. Evenimentul a adus la un loc concurenți din București, Bacău, Brăila, Tecuci, Movileni, Galați,  Bălan, Găești, Titu, Focșani,  Odobești, Miercurea Ciuc, Panciu, Movilița, Coșereni, Comarnic, Buzău, Râmnicu Sărat, care au impresionat juriul cu numerele lor de dans.

Prima zi de festival s-a desfășurat la Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”, acolo unde dansatorii au fost evaluați de un juriu select, din care au făcut parte președintele juriului – Ungureanu Victorița – dansator profesionist „Țara Vrancei” Focșani, Popovici Alina – Profesor de dans în cadrul Clubului Copiilor Tecuci, Vasile Angelica – profesor de dans palatul Copiilor Brăila, Robe Cristina – profesor de muzică în cadrul Școlii Populare de Artă, profesor-psiholog-  Popa Mariana – fost director al Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu”, dar și un reprezentant din partea părinților, Curea Laura, profesor în cadrul școlii gimnaziale Vasile Cristoforeanu.

Duminică a avut loc spectacolul de gală în Piațeta Primăriei, unde cei 12 câștigători ai premiului 1 au revenit pe scenă pentru a încânta publicul cu numerele lor impresionante. Atât coregrafii, cât și grupurile de dansatori au primit distincții și premii speciale din partea edilului municipiului Ramnicu Sarat, Sorin Cîrjan.

Evenimentul s-a încheiat într-un mod spectaculos, cu un flashmob la care au participat dansatori, coregrafi și publicul prezent.

Festivalul-concurs „Steluțele Dansului” a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Palatul copiilor Buzău și Clubul Copiilor din Râmnicu Sărat, în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” și GPP Mugurașii.