Transport de curierat sabotat de trei minori din Râmnicu Sărat. Polițiștii râmniceni au întocmit dosar penal pentru furt

Trei minori cu vârste de 12, respectiv 13 ani, din Râmnicu
Sărat, au furat un colet ce conținea mai multe piese mecanice. Aceștia au pătruns în interiorul camionului utilizat de o firmă de curierat, în timp ce era staționat în fața punctului de lucru din localitate.

Fapta a fost sesizată Poliției chiar de administratorul firmei de curierat, o femeie în vârstă de 52 de ani, din Râmnicu Sărat, iar conform cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că în data de 22 ianuarie, în
jurul orei 15.00, trei minori cu vârste de 12, respectiv 13 ani, toți din Râmnicu Sărat, ar fi pătruns în interiorul camionului utilizat de firma de curierat, în timp ce acesta era staționat în fața punctului de lucru din localitate.

Camionul era încărcat și urma să efectueze transportul coletelor către București, plecarea fiind stabilită în aceeași zi, în jurul orei 20.00.
Minorii ar fi sustras un colet care conținea piese mecanice de montare pe un utilaj industrial, valoarea acestora fiind estimată la aproximativ 3000 lei.


În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.