Federaţia Română de Fotbal, vizită de lucru la Râmnicu Sărat

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a fost prezent, miercuri, la Râmnicu Sărat. Împreună cu primarul municipiului, Sorin Cîrjan, au vizitat terenul cu suprafaţă sintetică din cadrul bazei Olimpia şi terenul „Victoria” din incinta fostei Unităţi Militare, care va fi modernizat. Prin parteneriatul pe care îl deţine cu FRF, municipiul Râmnicu Sărat va continua investiţiile în infrastructura destinată fotbalului.

Municipiul Râmnicu Sărat a fost vizitat de o delegație a Federației Române de Fotbal alcătuită din Răzvan Burleanu (președinte FRF), Gabriel Bodescu ( secretar general-adjunct FRF), Felix Grigore (manager departament Competiții FRF), Mihai Stoichiță (director tehnic FRF) şi Adrian Petre Robert (presedinte AJF Buzău).

Oficialii forului fotbalistic, însoţiţi de către primarul municipiului Rămnicu Sărat, Sorin Cîrjan, au vizitat terenul cu suprafaţă sintetică realizat în cadrul bazei Olimpia, cu finanţare din partea Federaţiei Române de Fotbal, dar şi terenul „Victoria” din incinta fostei Unităţi Militare, pe care prin Compania Naţională de Investiţii, cu sprijinul FRF, municipalitatea îl va moderniza.

Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu Municipiul Râmnicu Sărat, vor continua o serie de proiecte, pe care primarul, Sorin Cîrjan, le consideră importante pentru îmbunătăţirea condiţiilor de pregătire şi de joc ale sportivilor râmniceni.

Informaţiile publicate de Gazeta Râmniceană pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în LEAD. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi va fi tratată ca atare.