Băiat de 15 ani, prins la volan după ce a făcut accident. Un minor a fost rănit

Un minor a reuşit să-şi accidenteze un prieten şi să îşi sperie familia, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un gard. Pe numele băiatului a fost întocmit dosar penal.

Marţi, poliţişii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Costeşti, au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicul pentru a fi condus, de către o persoană fără permis de conducere.

Potrivit IPJ Buzău, este vorba despre doi minori în vârstă de 15, respectiv 17 ani, ambii din Mihăileşti, care au condus un autovehicul.
Maşina le-ar fi fost încredinţată minorilor de către un cunoscut al acestora, un tânăr de23 de ani.


Aventura minorilor s-a terminat cu autoturismul avariat şi cu un pasager în vârstă de 12 ani rănit, după ce băiatul de 17 ani ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard.


Minorul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

sursa foto UNSPLASH