Amenzi în valoare de 120.000 de lei pentru râmnicenii care au aruncat gunoaiele pe domeniul public.

Râmnicenii care au încălcat legea și au aruncat deșeuri la întâmplare pe domeniul public, au fost buni de plată. Numai anul trecut, aproape 500 de persoane au fost sancționate. Nici anul 2021 nu a început bine pentru aceia care au aruncat gunoiul la întâmplare și s-au trezit cu oamenii legii pe cap.

Continuă războiul la Râmnicu Sărat  cu cei care depozitează gunoaiele pe domeniul public. Persoanele care au încălcat  legea și au aruncat deșeuri la întâmplare, s-au ales cu amenzi usturătoare.

Anul trecut, 500 de persoane au fost amendate, iar cuantumul amenzilor fiind de aproximativ 120.000 de lei.

În primul semestru al anului 2021, au fost prinși în flagrant 78 de râmniceni, amenzile ridicându-se la suma de peste 29.000 de lei

Persoanele amendate nu vor scapa de plata sancțiunilor, iar uneori civilizația se impune prin măsuri dure pentru un mediu curat și un oraș civilizat.

În acțiunile de verificare sunt implicați reprezentanți ai Primăriei și Poliției Locale Râmnicu Sărat. Aceștia se folosesc, de multe ori, de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonele unde este aruncat gunoiul menajer sau molozul.

Informaţiile publicate de Gazeta Râmniceană pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în LEAD. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi va fi tratată ca atare.