„Toleranță zero pentru gunoaie”

Au început întâlnirile cu președinții asociațiilor de proprietari cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor, dar si a măsurilor de mediu care trebuie luate în zonele de blocuri.

Săptămâna aceasta Primăria Râmnicu Sărat a inițiat o serie de întâlniri și consultări cu Asociațiile de Proprietari pe tema colectării selective și a măsurilor de mediu care sunt necesare a fi abordate în zonele de blocuri. La întalniri au participat reprezentanții Primăriei, alături de președinții, administratorii și membrii Comitetelor executive ale asociațiilor de proprietari, până astăzi fiind finalizate trei întâlniri.

Acțiunile sunt menite să crească gradul de colectare selectivă precum și nivelul de implicare al asociațăiilor de proprietari, având ca obiectiv central un mediu mai curat și cetățeni mult mai responsabili.

Motoul campaniei inițiate de primărie este „Toleranță zero pentru gunoaie”, un mesaj ferm referitor la punctul în care nu doar Râmnicu Sărat, ci întreaga țară se află în relația cu depozitarea deșeurilor.

Informaţiile publicate de Gazeta Râmniceană pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în LEAD. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi va fi tratată ca atare.