Cea mai importantă veste pentru râmniceni. S-au repartizat locuințele ANL

Marți a avut loc ședința comisiei privind repartizarea locuințelor de tip ANL. Din 19 dosare depuse anul trecut, doar 11 au fost declarate eligibile. În ședința de Consiliu Local, va fi aprobată această repartizare, iar în maximum o săptămână chiriașii vor semna contractul și se pot muta în noua locuință.

Vis împlinit pentru 11 tineri din municipiul Râmnicu Sărat. Și anul acesta a avut loc ședința comisiei privind repartizarea locuințelor de tip ANL cu cei care au solicitat și care corespund din punct de vedere legal să primească o locuință. Aceștia au primit, marți, numărul apartamentului, urmând ca în ședința de Consiliu Local să fie aprobată această repartizare, iar în cel mult șapte zile vor semna contractul și vor primi cheile. Autoritățile le recomandă chiriașilor să achite chiria și utilitățile, pentru a nu acumula restanțe.

„Le-am transmis aceleași lucruri ca de fiecare dată, utilitățile și chiria să fie plătite la zi, să nu înregistreze restanțe care să ducă la evacuarea din locuință. Exista o bucurie imensă că îi putem ajuta. Știm că pentru ei înseamnă mult acest lucru, iar noi ne îndeplinim atribuțiile si datoriile de serviciu.” A declarat Florian Nicolae, Viceprimarul Municipiului Râmnicu Sărat

Departajarea pentru alocarea celor 11 locuințe s-a făcut în funcție de punctajul obținut de solicitanți.