Râmniceanul Georgian Mărgărit a lansat piesa „CE BINE E”

După succesul de la Eurovision, dar și după succesul pe care l-a avut cu single-ul „Closer”, Georgian Mărgărit a lansat o nouă piesă, „Ce bine e!”, o melodie perfectă pentru aceste vremuri dificile.

Chiar daca trecem printr-o perioada nu tocmai placută și întodeauna este loc de un mic zâmbet, îndrăgitul artist vine în fața fanilor cu un single nou „Ce bine e!”. Piesa nou lansata emana multa pozivitate de care avem nevoie in fiecare zi. Videoclipul este lansat de Georgian în colaborare cu Sprint Music.

 “Ce bine e!” este o piesă compusă de Sandor Biro, pe care am ascultat-o și înregistrat-o prima oară la începutul anului trecut. Mi-a plăcut mult și am tot reascultat-o în starea de urgență; în acea perioadă am conștientizat și simțit pe deplin cât este de bine să poți oferi și primi, fără restricții, dragostea de care avem atâta nevoie. Următorul pas a fost reîntâlnirea cu Sandri, care era la fel de determinat să finalizăm și să lansăm piesa.” ne-a mărturisit Georgian. 

Ce bine e când sufletul tău se confundă cu al meu / Ce bine e când adormi și eu pot să îți veghez visele” sună refrenul piesei lui Georgian.

  “Ce bine e”, este o expresie comună, simplă, care nu a fost atât de mult folosită în melodii dar care cred că sintetizează fericirea unui om. În aceste vremuri dificile, e atât de bine atunci când sufletul pereche îți este alaturi, atunci când îți poți îmbrățișa toată familia, atunci când poți ieși la o cafea cu prietenii, atunci când poți privi zâmbetul cuiva sau, pur și simplu, când inspiri aer curat, nefiltrat de vreo masca! Consider că acest mesaj este mai mult decât necesar într-o perioadă atât de grea, pentru cei care doar iubind își pot hrăni sufletul și poftă deviață! Așadar să privim și partea bună a lucrurilor, atâta timp cât încă avem multe motive să ne bucurăm și să spunem <Ce bine e>!”, a mai adăugat Georgian.

Georgian este fiul primarului din comuna Boldu, Marian Mărgărit, la rândul său pasionat de muzică, fiind cunoscute colaborările primarului cu Cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu şi piesele compuse pentru artişti precum Fuego şi Lorenna.