ULTIMA ORĂ! Accident la ieșire din Buzău, o femeie a murit.

UPDATE

Un accident rutier s-a produs marți dimineață pe Șoseaua Nordului, la ieșire din Municipiul Buzău, în urma căruia o femeie în vârstă de 54 de ani din Bucuresti si-a pierdut viața.

Evenimentul rutier a avut loc între un autocamion de mare tonaj condus de un șofer de 26 de ani, din județul Ialomița și o autoutilitară care circula din sens opus, condus de un barbat în vârstă de 57 de ani din București. În urma impactului violent, pasagera din autoutilitară a decedat. Echipajul de pe ambulanța a încercat minute bune să o resusciteze, dar din păcate nu a răspuns acestor manevre.

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărillor în care s-a produs evenimentul rutier.

ȘTIRE INIȚIALĂ

CIRCULAȚIE OPRITĂ PE CENTURA MUNICIPIULUI BUZĂU.

Accident de circulație pe Șoseaua Nordului, la ieșire din Municipiul Buzău. O persoană a suferit leziuni grave, iar în acest moment este resuscitată de medici. Evenimentul s-a produs pe Centura Municipiului Buzău. Din primele informații de la fața locului, este vorba despre o coliziune între un autotren și o autoutilitară.

În urma impactului, a izbucnit un incendiu la nivelul autoutilitarei. Traficul rutier este oprit pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Potrivit INFOTRAFIC, se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute

Vom reveni cu detalii.