Mașinile Google Street View se întorc în România.

Peste 100 de localități din România vor fi tranzitate vineri de mașinile Google Street View. Acestea vor actualiza imaginile pe Google Maps. Acoperirea Street View la nivelul întregii țări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de orașe și sute de obiective turistice.

Oamenii pot vedea imagini la 360° din numeroase locuri ale lumii, șosele, orașe, monumente istorice, repere culturale, natura sălbatică, pe pământ, în apă sau în spațiu. Street View este un serviciu oferit de Google Maps, disponibil în mai mult de 85 de țări, inclusiv în Arctica și Antarctica.

Din anul 2010 in Romania serviciul este disponibil cand au fost publicate primele imagini din cele mai importante orase. Acoperirea Street View la nivelul întregii țări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 km de drumuri, 39 de orașe și sute de obiective turistice.

Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc în 2019, când au fost preluate imagini din cele mai importante orașe din România și zonele adiacente acestora, precum și șosele care le conectează.

sursa foto ziare.com