Casă distrusă de un incendiu. Proprietarul a fost găsit în stare de șoc

Echipaje de pompieri din Beceni şi municipiul Buzău au fost solicitaţi, duminică, să intervină la un incendiu violent izbucnit la o locuinţă din comuna Bisoca. Proprietarul locuinței a suferit un atac de panică, fiind găsit în stare de șoc de către pompieri.

Incendiul a izbucnit duminică seară, la o casă din Satul Șindrila, Comuna Bisoca. Deoarece flăcările se manifestau violent, la fața locului au ajuns două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D.

„Ajunși la fața locului aceștia au constatat că incendiul se manifesta la nivelul locuinței, grajdului și anexelor din gospodărie, afectând de asemenea și o construcție din gospodăria învecinată. Totodată proprietarului locuinței i s-a acordat prim-ajutor medical, acesta suferind un atac de panică, fiind găsit în stare de șoc de către pompieri.” transmit reprezentanții ISU Buzău.

Având în vedere zona greu accesibilă în care se afla proprietatea, autospecialele de pompieri au fost amplasate la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul în care se manifesta incendiul.

Lichidarea incendiului s-a dovedit dificilă și de durată din cauza volumului mare de materiale ce ardeau mocnit, intervenția a durat 10 ore.

Cauza probabilă a incendiului a provenit de la o sobă.