Horoscop pentru săptămâna 26 aprilie – 02 mai 2021

BERBEC

Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, însă și moștenirile și partajele pot avea nevoie de atenție, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Ziua de 27 Aprilie poate aduce pagube, disensiuni în acte și decizii, astfel că ar fi bine să eviți această zi pentru semnarea documentelor importante, pentru cheltuieli sau pentru implicarea în acțiuni de anvergură. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții. Apar informații deosebite privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva, departe de locurile natale. Forfotă socio-profeisonală în weekend.

TAUR

Schimbări în relațiile parteneriale! Datorită unor prieteni, persoane din anturajul apropiat, care te tot sfătuiesc în ultima vreme sunt posibile rezilierea unor contracte sau desprinderea de un partener de viață care nu mai corespunde nevoilor tale afective și morale. Totuși, nu te lăsa numai pe baza sfaturilor și îndemnurilor altora. Filtrează cu ajutorul sufletului tau ceea ce afli și decide apoi în consecință, după o analiză profundă.
În plan financiar se întrezăresc modificări, astfel că pot apărea variante noi de câștig într-o colaborare, poți primi moșteniri sau se lămuresc lucrurile în acest sens. Activități culturale și vești din străinătate la finalul săptămânii.

GEMENI

Ai multe de rezolvat la locul de muncă, dar și acasă te așteaptă o serie de treburi domestice restante. Planifică totul atent și lasă loc și pentru situații neprevăzute. Se finalizează o etapă profesională. sunt posibile rezolvarea unor treburi restante și lămurirea unor conflicte profesionale vechi. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că în intervalul 27 – 29 Aprilie te poți gândi la un plan de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale. Relațiile parteneriale capată valențe noi, astfel că se pot ivi revizuiri în colaborări, propuneri noi de colaborare sau, în funcție de logica lucrurilor poate intra în discuție și oficializarea unei relații cu un partener de viață. Prudență, răbdare, toleranță! Cheltuieli în weekend și planuri de investiții.

RAC

Accentul săptămânii revine segmentului amoros. Atât în relația cu persoana iubită cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa. Chiar dacă îți doreai altceva de la cei dragi, ai încredere că la momentul potrivit vei primi. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevlueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. se încheie o etapă sentimetnală, fie că te desprinzi dintr-o relație, fie că schimbi termenii și condițiile de desfășurare a unei relații. Sănătatea este vulnerabilă. Îngrijește-te, deoarece ai multe de făcut mai ales la serviciu. Weekend-ul aduce provocări parteneriale.

LEU

În primele zile ale săptămânii ești căutat de prieteni și rude apropiate, astfel că ar fi bine să-ți programezi atent treburile, lăsând loc și factorului neprevăzut. Pot interveni călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, pentru a ajuta pe cineva drag sau în interes de serviciu. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează
schimbări. Se finalizează o etapă domestică, fie prin rezolvarea unor treburi domestice vechi, fie prin lămurirea unor conflicte familiale. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi. Sunt șanse de a te muta într-o casă nouă, de a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc. În weekend ai multe de făcut, dar sănătatea
lasă de dorit. Odihnește-te conștient!

FECIOARĂ

Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Însă, pe 27 Aprilie ar fi bine să eviți cumpărăturile deosebite, cheltuirea unor sume mari de bani sau semnarea unor documente care te implică pe termen lung, deoarece sunt puține șanse de succes. Este posibil să primești bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre
segmentul profesional. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes. Prudență în toate! Se vor evidenția și călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale. Weekend-ul este favorabil treburilor gospodărești și activităților de tip hobby.

BALANȚĂ

Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor dizolva sursele de
venituri obținute din munca proprie. Tentația cheltuielilor este mare și păguboasă, mai ales pe 27 Aprilie. Rezumă-te la a consuma și cheltui strictul necesar. Finalul săpătmânii este potrivit excursiilor și dialogului cu prietenilor. Acasă, în familiei ai de rezolvat treburi restante, plus de pus la punct plnauri domestice cu membrii familiei și cu neamurile.

SCORPION

Săptămâna este favorabilă dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și relațiilor în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care te afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și critici ale unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile tale. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat sau sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Există mulți profitori în preajma ta, iar acum este vremea să te te debarasezi de ei definitiv. Vei decide să finalizezi un capitol de viață și să începi altul, bazat pe un alt sistem de valori morale și spirituale. Cheltuieli cotidiene, însă sunt șanse să primeși salariul, o primă sau diverse bonusuri.

SĂGETĂTOR

Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale săptămânii unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de multă vreme, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Prudență, discernământ și ai răbdare pentru a afla despre ce este vorba! În structura ființei tale se petrec schimbări profunde și definitive, astfel că nu mai este timp și loc pentru compromisuri și hazard. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie atât de îngrijiri de specialitate, cât și de odihnă conștientă. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Este vremea marilor schimbări, așadar trasează planuri noi, desprinde- te din situațiile și relațiile nefuncționale. La sfârșitul săptămânii apar cheltuieli, însă ai șanse să primești bani sau cadouri.

CAPRICORN

Săptămâna debutează cu forfotă în plan socio-profesional, astfel că activitatea de bază va fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă. O zi cu posibile neplăceri atât în relația cu șefii și autoritățile, cât și cu membrii familiei este 27 Aprilie. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Prietenia și tot ce implică ea va cunoaște modificări începând din această săptămână. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri. Orientează- te spre alții, care corespund noului tău mod de gândire și acțiune. Se vor finaliza unele relații din mediul socio-profesional, într-un mod total imprevizibil și foarte surprinzător. A doua parte a săptămânii evidențiază afecțiunile vechi. Este bine să te odihnești și, la nevoie, să apelezi la sfaturile specialiștilor în sănătate.

VĂRSĂTOR

În ultimele zile ale lunii Aprilie poți călători, studia, trasa planuri de viitor, atât în ceea ce privește cariera profesională, cât și viața personală. Ești animat de gânduri mărețe, de idealuri nobile, aspecte importante pentru perioada tulbure pe care o traversăm. Notează totul într-un jurnal personal și asumă-ți cele scrise. Vor veni momente în care să se împlinească exact cele gândite și dorite acum. La locul de muncă apar schimbări importante, unele radicale și total neașteptate. Prudență, discernământ, răbdare și toleranță! Relațiile cu șefii și autoritățile sunt deosebite. Se finalizează o etapă profesională, iar unele relații cușefii vor lua turnuri nebănuite. Ies la iveală conflictele de la serviciu, cu șanse mari de rezolvare. A doua partea săptămânii îți aduce alături prieteni, sfătuitori, însă și nisca probleme de sănătate. Odihnește-te mai mult!

PEȘTI

Săptămână foarte importantă în relațiile cu străinătatea. Se finalizează o etapă. Fie că este vorba despre demersuri specifice unei călătorii, despre o etapă de învățare, fie relațiile cu persoanele străine se vor reconfigura definitiv. Se recomandă prudență, deoarece mentalul este tulburat, astfel că evită luarea deciziilor importante în importante în perioada 26 – 28 Aprilie. La locul de muncă vei fi căutat de șefi și autorități. Sunt probabile dialoguri aprinse, controverse, schimbarea regimului de muncă, declanșarea unor conflicte bizare. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Discernământ, răbdare și înțelegere! Se conturează reuniuni cu membrii familiei sau cu persoane oficiale din mediul profesional. La finalul săptămânii ar fi bine să fii alături de prieteni. Chiar dacă, poate unele situații legate de aceste persoane îți displac, depune eforturi conștiente și depășește cu diplomație și discreție, orice diferend.

Sursa : AstroCafe.ro