Râmnicu Sărat: Trunchiul unui copac din Piața Halelor, incendiat de un grup de teribiliști

Un grup de teribiliști din Râmnicu Sărat, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au incendiat, miercuri seară, un trunchi de copac si alte materiale lemnoase, din zona Piața Halelor. Grav este faptul că niciun locatar din zonă nu a semnalat evenimentul la poliție, iar totul a fost publicat pe o rețea de socializare. În urma verificărilor efectuate și cu ajutorul camerelor de supraveghere din zona adiacentă, polițiștii locali i-au identificat și sancționat contraventional pe făptași, cu amenzi în valoare de 14.000 lei

Noaptea trecută, între orele 02:30-04:30, pe fondul consumului de alcool, un grup de tineri au incendiat un trunchi de copac si alte materiale lemnoase, deranjând liniștea locatarilor din zona Cartierul Piata Halelor.


În urma verificărilor efectuate și cu ajutorul camerelor de luat vederi din zona adiacentă, polițiștii locali i-au identificat pe făptași. Este vorba despre patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 24 ani, cu domiciliul în Municipiul Râmnicu Sărat și comunele limitrofe.

Persoanele în cauză au fost aduse la sediul Poliției Locale, unde au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.000 lei.


Precizăm faptul că nici în această speță niciun locatar din zonă nu a semnalat evenimentul.
Pe aceasta cale, rugăm locuitorii municipiului să semnaleze în timp util Dispeceratul Politiei Locale la nr. de telefon: 0238/560101, pentru a putea interveni în timp util. Cu toții ne dorim un oraș curat și sigur, dar este nevoie de implicarea tuturor. Au declarat reprezentanții Poliției Locale Râmnicu Sărat.

În urma evenimentului, pe lângă materialele lemnoase arse, teribiliștii au lăsat aleea din fața blocului ca o adevarată ghenă de gunoi.

Ar trebui însă ca de astăzi, împreună, să alocăm mai mult decât oricând timp, atenție și resurse educației, acestui termen care face de fapt diferența între comunități civilizate și comunități în care, oricât de mari ar fi eforturile administrației și oricât de multe ar fi amenzile și măsurile aplicate, ele nu pot fi suficiente, tratând efectele și nu cauzele. Precizeaza autoritățile locale din Râmnicu Sărat.