Bărbat jefuit chiar de persoana cu care împărțea același taxi

Un tânăr de 25 de ani, din Buzău, a fost reținut de polițiști după ce a jefuit un bărbat. Acesta ar fi profitat de starea de ebrietate în care se afla păgubitul și s-a oferit să meargă împreună cu acelaşi taxi către zona domiciliului, iar la coborâre a smuls un lanţ de aur şi ar fi sustras suma de 3.600 lei.

În cursul zilei de 21 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Buzău, bănuit de săvârşirea unei tâlhării calificate.


Din investigaţiile efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 21 spre 22 iunie în jurul orei 03:40, bănuitul ar fi profitat de starea de ebrietate în care se afla păgubitul, s-ar fi oferit să meargă împreună cu acelaşi taxi către zona domiciliului, iar la coborâre ar fi smuls un lanţ de aur şi ar fi sustras 3.600 lei părţii vătămate, un buzoian de 34 de ani.


Poliţiştii au întocmit dosar penal, faţă de tânăr fiind continuate cercetările pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată sub măsura controlului judiciar.