Jefuit în Parcul Central Râmnicu Sărat. Victima este un bărbat în vârstă de 37 de ani

O plimbare în parc l-a lăsat fără banii pe care îi avea în buzunar. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, care a devenit victima unui jaf pus la cale de un tânăr. Incidentul a avut loc în Parcul Central din municipiul Râmnicu Sărat.

Potrivit IPJ Buzău, în seara de 25 iunie polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, au prins în flagrant un bărbat, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bănuitul, un bărbat de 25 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi sustras de la un alt bărbat, o sumă de bani, în timp ce se aflau într-un parc din municipiu. 

Partea vătămată – un râmnicean în vârstă de 37 de ani, a apelat la serviciul de urgenţă 112, iar la scurt timp patrula de ordine publică aflată în serviciu, a identificat şi depistat bănuitul. 

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. 

Poliţiştii buzoieni au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului precum şi luarea măsurilor legale.

Sursa foto cu rol reprezentativ: opinia Timișoarei