Locuri de muncă disponibile pentru râmnicenii care doresc să se angajeze la YAZAKI ROMÂNIA SRL

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău organizează Bursa Locurilor de Muncă la cererea YAZAKI ROMÂNIA SRL.

Pentru a oferi un loc de muncă șomerilor, în data de 27 iulie 2021, ora 10:00, compania din industria componentelor auto, YAZAKI ROMÂNIA SRL, și-a manifestat dorința de a se deplasa la Râmnicu Sărat, prin reprezentanți ai serviciului de resurse umane, pentru a recruta posibil viitori angajați din rândul râmnicenilor care nu dețin un loc de muncă.

Întânirea va avea loc la sediul AJOFM Râmnicu Sărat din Strada Plutonier Torcaru, numărul 12 Bis. În plus, față de cei 220 de șomeri înregistrați în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău, pot participa și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, la campania de recrutare derulată de YAZAKI ROMÂNIA SRL.

Nu se solicită o calificare prealabilă, angajatorul urmând să pregătească profesional viitorii angajați în meseria de confectioner cablaje auto. De asemenea, angajatorul asigură transportul către locul de muncă.

„Yazaki România deschide o nouă fabrică în Buzău şi angajează 520 de persoane pentru operaţiunile desfăşurate în noua locaţie de producţie. Yazaki România a primit un proiect major de la unul dintre clienţii noştri importanţi. Ne extindem operaţiunile prin deschiderea unei noi fabrici în Buzău dedicată acestui proiect. Vor fi create noi locuri de muncă pentru un total de 520 de persoane: personal necalificat şi calificat pentru departamentele de producţie, inginerie, calitate şi resurse umane, care vor primi toată pregătirea necesară, beneficiind în acelaşi timp de oportunităţi de dezvoltare a carierei.” au anunțat reprezentanții firmei.

Sursa foto: INCONT