VIDEO| Tânără din Râmnicu Sărat, cerută în căsătorie cu ajutorul mascaților

Un tânăr a vrut să-i facă iubitei sale o propunere de nerefuzat, aşa că a luat legătura cu Poliţia din oraş şi a pus în scenă un plan gândit în cele mai mici detalii.

Cerere în căsătorie inedită pusă la cale de un râmnicean cu ajutorul Poliției. Tânărul, din municipiul Râmnicu Sărat, de 26 de ani, cadru militar și iubita sa tot râmniceancă, asistentă la un cabinet stomatologic, si-au început povestea de dragoste în urmă cu 9 ani.

În timp ce era cu aleasa sa la plimbare, un echipaj de poliţie i-a tras pe dreapta, dar la scurt timp, s-a ajuns la un scandal cu încătușări și percheziții corporale, iar la faţa locului au fost chemaţi inclusiv mascaţii.  Totul cu gândul să o sperie un pic pe tânără… lucru care le-a şi reuşit.

Viitoarea mireasă a scăpat de spaimă abia când mascații i-au dat tânărului cutia cu inelul de logodnă. Ea a spus ‘DA’, printre lacrimi de bucurie și profund emoționată.

Cei doi au primit flori și un tort din partea reprezentanților Poliției Buzău.

A avut nevoie de mai mult curaj, așa că ne-a rugat pe noi să îi fim alături într-un moment memorabil al vieții. Am avut emoții, dar cu bucurie am spus „DA”. Și nu am fost singurii! Felicitări! Este mesajul transmis de IPJ Buzău.