Râmnicu Sărat|Eveniment auto urat mirositor pe E85, pe strada Mihail Kogălniceanu

Strada Mihail Kogălniceanu din Râmnicu Sărat a fost spalată pe o portiune de câțiva metri miercuri după-amiază, după ce, în urma unui accident rutier, dintr-un autotir ce transporta fasole a început să iasă un lichid urât mirositor. Incidentul a facut ca, pentru o scurtă perioadă de timp, circulația pe E85 să fie restricționată.

„Pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină miercuri după-amiază, în cazul unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotir care transporta fasole. La momentul sosirii pompierilor la fața locului, aceștia au constatat că nu există pericole majore pentru ceilalți participanți la trafic, dar cu toate acestea circulația a fost restricționată și au fost asigurate toate măsurile pentru preveirea unui incendiu. În urma impactului nu au rezultat victime.” informează reprezentanții ISU Buzău.

Și Poliția Locală din Municipiul Râmnicu Sărat a intervenit pentru fluidizarea traficului rutier, dar și pentru a escorta autotirul până la ieșirea din oraș.

După incident, din cauza căldurii, mirosul puternic a persistat ore bune, făcând aerul irespirabil, motiv pentru care angajații ADP Râmnicu Sărat au fost nevoiți să stropească zona cu clor.