UPDATE. Un bărbat a fost rănit în urma accidentului produs pe DN2 E85, în localitatea Oreavul

Un bărbat a suferit multiple traumatisme, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc joi dimineață pe DN2 E85 în localitatea Oreavul, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Focșani, un șofer de 72 de ani, din București, ar fi ieșit în afara părții carosabile în șanțul marginal. 


Accidentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 72 de ani, din București, pasager în autoturism, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.


În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

ȘTIREA INIȚIALĂ

 Accident rutier grav pe Șoseaua Europeană. Din primele date, un autovehicul ar fi ieșit în afara părții carosabile și s-ar fi răsturnat, în localitatea Oreavul. Două persoane ar fi fost rănite în urma impactului.

„Trafic dirijat pe DN2E85 în localitatea Oreavul, accident rutier, din primele date de la fața locului un autovehicul ar fi ieșit în afara părții carosabile și s-ar fi răsturnat, posibil două victime.” informeaza IPJ Buzău

Revenim cu detalii.