Râmnicu Sărat| Centrul de Zi „Piticii” are un nou loc de joacă

Centrul de Zi „Piticii” din Municipiul Râmnicu Sărat s-a înnoit cu echipamente specifice unui loc de joacă. De acum, micuții se pot bucura de un spațiu plin de culoare unde se vor juca cu drag în fiecare zi.

Angajații Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat în colaborare cu Administrația Domeniului Public au recondiționat spațiul de joacă al copiilor de la Centrul de Zi „Piticii” din oraș. Primul pas a fost curățarea și pavarea curții unde a fost amplasat și un covor cu gazon artificial pentru un plus de culoare. Aceștia au vopsit bordurile, gardul și au montat echipamente noi precum o trambulină, bancuțe, tobogane și căsuțe.

„Când pui suflet și dăruire în tot ceea ce faci, satisfacția rezultatului este pe măsură. Angajații Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat în colaborare cu Administrația Domeniului Public și cu ajutorul unor persoane cu suflet mare care au donat echipamente specifice unui loc de joacă și-au unit forțele si au recondiționat spațiul de joacă de la Centrul de Zi Piticii. Rezultatul final: un spațiu plin de culoare în care cei mici se vor juca cu drag în fiecare zi.” informează Mihaela Popescu, directorul Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat.

Rolul principal al centrului este de a oferi asistență gratuită în timpul zilei copiilor, care provin din familii aflate în dificultate, oferind astfel posibilitatea părinților de a-și găsi un loc de muncă și de a oferi condiții financiare adecvate creșterii minorilor.

Centrul de Zi Piticii din Râmnicu Sărat asigură copiilor îngrijire, programe educative și consiliere pe timpul zilei, urmând ca seara micuții să se întoarcă acasă.