Trei persoane din Râmnicu Sărat și Grebănu, au fost reținute de către polițiștii de la Crimă Organizată

În urma perchezițiilor efectuate marți dimineață, de către polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituire a unui grup infracțional organizat, au fost reținute pentru 24 de ore trei persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 35 de ani.

Persoanele care au fost reținute sunt doi bărbați din Râmnicu Sărat și Grebănu, și concubina unuia dintre ei, din Râmnicu Sărat. Cei trei, susțin anchetatorii, fac parte dintr-o grupare suspectată de trafic intern și internațional de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 120 de grame de substanţă  pulverulentă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, mai multe dispozitive utilizate pentru porționarea și cântărirea substanţelor, 18.250 de euro, 47.750 de lei, 4.000 de franci elvețieni și două arme cu muniţia aferentă, ce vor fi supuse expertizării în vederea stabilirii legalității deținerii acestora.

Vezi știrea inițială aici .