Imaginile zilei! Râmnicenii continuă să arunce gunoiul pe domeniul public. Poliția Locală cu ochii pe ei.

Continuă războiul la Râmnicu Sărat  cu cei care depozitează gunoaiele pe domeniul public. Persoanele care au încălcat  legea și au aruncat deșeuri la întâmplare, s-au ales cu amenzi usturătoare.

Mai mulți râmniceni au fost identificați de polițiștii locali și sancționați cu amenzi de la 300 la 1.000 de lei după ce au fost surprinşi de camerele video, amplasate în Centru, Costieni, 8 Martie, Principele Ferdinand, în timp ce aruncau saci cu gunoi pe domeniul public.

În municipiul Râmnicu Sărat sunt amenajate platforme subterane pentru colectarea selectivă a gunoiului, însă locuitorii nu s-au obișnuit cu modul în care funcționează ghenele sau, cel mai probabil, sunt certați cu bunul-simț și transformă platformele de gunoi în adevărate focare de infecție.

Potrivit Poliţiei Locale Râmnicu Sărat, cei mai mulți dintre cei care aruncă gunoaiele pe domeniul public, nu dețin un contract cu operatorul de salubritate.

Persoanele amendate nu vor scapa de plata sancțiunilor, iar uneori civilizația se impune prin măsuri dure pentru un mediu curat și un oraș civilizat.


Informațiile publicate de Gazeta Râmniceană pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în LEAD. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi va fi tratată ca atare.