ULTIMA ORĂ! Fără vizite în Spitalul Județean Buzău. Iată motivele

Conducerea Spitalului Județean Buzău a decis ca începând de miercuri, 1 septembrie, vizitele aparținătorilor în spital să fie suspendate, ca urmare a creșterii cazurilor de COVID-19.

Tot de miercuri, pacienții care se află în stare gravă, diagnosticați cu Covid-19 și internați în secția A.T.I., pot fi vizitați doar de un singur aparținător, cu acordul medicului curant și avizat de către conducerea spitalului.

„Începând cu data de 1.09.2021, s-a luat decizia ca vizitele în S.J.U. Buzau să fie suspendate din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 la nivelul județului Buzău. De asemenea, facem mențiunea că potrivit Ordinului nr. 487 din 9 aprilie 2021 privind managementul în caz de deces al pacienților infectați cu Sars cov 2, pentru pacienții care se află în stare gravă, diagnosticați cu Covid-19 și internați în secția A.T.I., vizita se poate face numai cu un singur aparținător, cu acordul medicului curant și avizat de către conducerea spitalului.” transmit reprezentanții SJU Buzău.

Până la această oră, sunt internați 18 pacienți în secția de Boli  Infecțioase a Spitalului Județean Buzău, iar la Terapie Intensivă sunt internați 3 bolnavi de Covid-19.