Apel umanitar pentru salvarea unui bărbat care a suferit arsuri pe toată suprafața corpului.

Apel umanitar pentru ajutorarea unui bărbat din Buzău care, în urma unei explozii produsă pe 17 august într-o locuință din Potoceni, a suferit arsuri de gradul II-III la nivelul mâinilor și picioarelor, toracelui și feței. Având în vedere situația gravă în care se află, Gheorghe Dima, instalatorul care s-a ocupat de instalația ce a produs dezastrul, a fost transferat la spitalul de arși din Hamburg, Germania. Pentru a putea fi salvat, acesta are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, însă costurile sunt destul de mari. De aceea, familia bărbatului a inițiat o strângere de fonduri pentru a putea acoperi cheltuielile.

„El este tatăl meu Gheorghe Dima 50 de ani. Un om minunat care acum are nevoie de ajutorul și sprijinul nostru. În urma unei explozii într-o casă din Buzău, România, acesta a fost dus la spital. A suferit arsuri de gradul 3 pe aproape toată suprafața corpului și a ars căile respiratorii. Având în vedere situația gravă în care se afla acest bărbat, a fost transferat la spitalul de arși din Hamburg, Germania. Doctorul de acolo ne-a informat că tatăl meu are nevoie de multe operații.Costul operațiilor, tratamentelor și recuperării sunt dincolo de posibilitățile financiare ale familiei noastre.Vă rugăm să fiți susținători și împreună pentru a-l ajuta să treacă prin această etapă a vieții sale.Cine poate si vrea sa ne ajute si sa ne sprijine financiar o poate face transferand in conturile de mai jos. Orice sumă poate schimba viața tatălui meu drag. Vă mulțumesc! Dumnezeu să-l binecuvânteze pe el și pe toți cei care ne vor sprijini!

Ron – Banca Transilvania Denisa Maria Dima RO23BTRLRONCRT0592011001

Lire sterline – Lloyds Bank: Denisa Maria Dima Cod de sortare 30 93 97Contul nr. 40756968

(Sursa: Postare publică Facebook Denisa Maria)

Reamintim faptul că o explozie puternică a avut loc în data de 17 august, din cauza acumulării de gaze în camera în care era amplasată centrala la o locuință din Satul Potoceni, județul Buzău. În urma exploziei au rezultat patru victime ce prezentau arsuri de gradul 2 și 3. Citește articolul aici