Cătălin Moroșanu a rămas fără permisul de conducere. A fost prins de polițiștii buzoieni în timp ce rula cu 154 km/h în localitate

Luptătorul de k1, Catalin Moroșanu, după ce a apasat prea tare pedala de accelarație, a fost taxat de polițiștii buzoieni. Acesta a primit o amendă de 1.305 lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au organizat şi desfăşurat marți în intervalul orar 06.00 – 22.00, o acţiune, pe drumurile din județ, ce a avut drept scop principal creșterea gradului de
disciplină rutieră.

Polițiștii au acționat și pentru prevenirea și combaterea vitezei excesive,
aparatele radar înregistrând 45 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 11 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză în localitate de 154 km/h a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul luptătorului de K1, Cătălin Moroșanu, ce rula pe DN2E85, în localitatea Limpeziș.

Acesta nu este la prima ispravă, tot anul acesta a fost prins băut la volan in capitala. A fost testat cu alcootestul, având o concentratie de 0,04 de alcool pur în aerul expirat.