VIDEO/Cei doi agenți răniți în misiune, așteptați în curtea IPJ Buzău, de către comandantul Inspectoratului de Poliție

Doi polițiști buzoieni au fost omagiați de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, după ce, pe data de 30 noiembrie, cei doi au intervenit pentru a aplana un conflict domestic, întrucât femeia a anunțat la 112 că soțul o agresează.

Astăzi, ca în fiecare zi din viața de polițist, dedicată servirii Patriei și protejării semenilor, polițiștii buzoieni s-au alăturat cu solemnitate și onoare ceremoniei de 1 Decembrie, pentru a aminti buzoienilor despre importanța mândriei de a fi român.

Anul acesta însă, ceremonia a îmbrăcat o formă aparte pentru polițiști. La finalul defilării, întorși acasă, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au pregătit un omagiu pentru doi colegi. Polițiști în același echipaj cu o seară înainte, cei doi colegi au intervenit pentru înlăturarea cu orice preț a pericolului în care se aflau o femeie și cei doi copii ai săi, întrucât aceasta sesizase, prin apel 112, că soțul este violent și o agresează.”

transmite IPJ Buzău

Ziua Națională, prin salutul de onoare oferit celor doi colegi, ca simbol al aprecierii colective, polițiștii buzoieni au subliniat nu numai că ne regăsim prin orice acțiune în identitatea unui neam dintotdeauna luptător întru dreptate, dar și că unirea emană o forță de necontestat și greu de înfrânt.”

spune sursa menționată

Știrea inițială aici

Polițiști răniți în timp ce încercau să apere o femeie de soțul violent