VIDEO| Jandarm filmat în timp ce cade de pe cal, înaintea paradei de 1 Decembrie

Un jandarm a fost filmat, ieri, în timpul ceremoniilor de 1 Decembrie, când încerca să urce pe cal. În imaginile video postate pe Facebook se vede cum jandarmul, pregătit pentru parada organizată în Capitală, reușește cu greu să urce în șa, dar alunecă pe partea cealaltă, îi cade coiful și, încercând să-l prindă, cade din șa, dezechilibrând și calul.


Jandarmeria Bucureşti a arătat că este „un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare”, iar sancţiunile vor fi stabilite în cadrul Consiliului de onoare.

  • Comunicatul integral al Jandarmeriei:

Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieței Presei Libere, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.”

Sursa video: Facebook Radu Dragomir