VIDEO| Dorian Popa, alături de Direcția de Asistență Socială România

Mihai Căldăraru, șeful Direcției de Asistență Socială România, Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, împreună cu o echipă de voluntari au oferit alimente, produse igienico-sanitare și câte o sumă de bani persoanelor vârstnice defavorizate și copiilor cu Dizabilități în cadrul unei Campanii Umanitare, la care a luat parte și vlogger-ul Dorian Popa.

Copiii au primit jucării, dulciuri, hăinuțe, alimente și câte o sumă de bani în cadrul Campaniei Umanitare “Dăruiește Un Pic de Soare Nu totală Nepăsare”. Acesta este un proiect al Organizației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, prin care, zi de zi, aduc o bucurie pe chipul celor mici, anunță un comunicat de presă al organizației.

Sunt familii greu încercate în această perioadă peste tot în țară. Nu putem ajunge la toate, dar putem să menținem constant sprijinul oferit beneficiarilor noștri. Vorbim despre părinții care au rămas fără locuri de muncă și trebuie să ia lunar decizia: plătesc chiria sau cumpără mâncare.

Am decis să pun umărul şi să-i ajutăm cu alimente și produse de igienă. Din păcate, pot să vă spun mult prea bine ce înseamnă să crești prin orfelinate, pe stradă, sau să ai un start dificil, după vârsta  de 18 ani, când  ieși  din sistem. Dar cum știți  și  voi, fiecare creștem  și  ne propunem niște  obiective, bine organizate, în viața sa. Asta am făcut și  eu!

a declarat Mihai Căldăraru

Campania a fost sprijinită de avocat Pop George Dominic, Jelilati Malek, Director General al societății Atlas Concept Srl, Societatea Chipita România și Primo prod.

Demersului s-a alăturat și vlogger-ul Dorian Popa, care a transmis și un mesaj public.