Instituțiile subordonate Primăriei Râmnicu Sărat, prezente în mediul online

Râmnicenii care vor să obțină informații cu privire la activitățile sau programul Instituțiilor subordonate Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, o pot face chiar de acasă, accesând rețelele de socializare.


Societatea Transport Urban de Călători S.A. Râmnicu Sărat, Acvaterm S.A, Biblioteca Municipală “Corneliu Coposu” și Administrația Domeniului Public sunt, începând de săptămâna trecută, prezente în mediul online, pentru a transmite cât mai eficient informații către râmniceni și beneficiari.

Astfel, cetățenii pot accesa paginile de Facebook ale instituțiilor unde pot vedea informații despre serviciile de transport public de călători, programul de transport, rutele disponibile, activitățile Bibliotecii municipale sau ale clubului de lectură, cât și informații în ceea ce privește campania de sterilizare a câinilor ori activitățile de salubrizare.

De asemenea, utilizarea rețelelor de socializare ca mijloc de comunicare cu cetățenii este o soluție care asigură transparență și informare într-un timp foarte scurt. În acest fel, locuitorii vor fi încurajați să interacționeze cu Instituția Publică de fiecare dată când este necesar.
Accesează paginile aici:

ADP RÂMNICU SĂRAT: https://m.facebook.com/adprmsaratoficial/

TUC RÂMNICU SĂRAT: https://www.facebook.com/Transport-Urban-de-Calatori-TUC-Ramnicu-Sarat-212150745831575/

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ CORNELIU COPOSU RÂMNICU SĂRAT: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005993686636

ACVATERM SA RÂMNICU SĂRAT: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009331584090