Gusturi franțuzești în noua cofetărie deschisă la Râmnicu Sărat

Din pasiune pentru dulciuri, o familie de tineri din Râmnicu Sărat a deschis o cofetărie care nu reprezintă doar un business, ci o echipă cu dorința de a aduce prăjituri și torturi de calitate, inclusiv deserturi dietetice delicioase.

Cofetăria “La Gogu” este una dintre ultimele apariții în Râmnicu Sărat, în domeniul prăjiturilor, care a reușit să se impună rapid datorită rețetelor franțuzești deosebite care satisfac și cerințele unor categorii mai restrânse de consumatori, cum ar fi persoanele care sunt la dietă sau care suferă de diabet.

Blat cacao FARA ZAHAR, mousse ciocolata neagra FARA ZAHAR, mousse ciocolata alba FARA ZAHAR, mousse ciocolata cu lapte FARA ZAHAR, glazura ciocolata FARA ZAHAR

Trilogie Silhouette” Această prăjitură este un curcubeu de ciocolată oferit în forma cea mai dietetică cu putința. Savurați-o fără regret sau temeri.

Blat biscuite frantuzesc FARA ZAHAR, mousse ciocolata alba FARA ZAHAR, insertie piure zmeura, glazura unt de cacao, zmeura

Dulcineea Silhouette” Cu biscuite franțuzesc fin și crocant cu greu poți crede ca această prăjitură este de partea ta atunci cand numeri caloriile. Este pur si simplu un vis devenit realitate.

Povestea cofetăriei deschisă la Râmnicu Sărat este, de asemenea, una deosebită care a început în urmă cu patru luni, atunci când tinerii antreprenori au făcut o pasiune pentru prăjiturile și torturile pe care le consumau de la una dintre cele mai cunoscute cofetării din Ploiești, “Ana State”, fapt ce i-au motivat să aducă și în orașul lor aceleași produse delicioase și sănătoase.


Râmnicenii care vor să se răsfețe cu delicioasele prăjituri aduse chiar de la laboratorul de prăjituri “Ana State” din Ploiești, le pot găsi la cofetăria “La Gogu” situată pe strada Spitalului, numărul 12, în Râmnicu Sărat, dar pot fi și livrate la domiciliu.

La Cofetăria “La Gogu” găsești o gamă variată de prăjituri, torturi aniversare, torturi pentru nuntă și botez. De asemenea, cofetăria este specializată și pe amenajarea de „candy-bar“, acest detaliu festiv care a devenit un must-have la aproape orice eveniment.

Sursa foto: Ana State. Ro