Eveniment de poveste cu “Decorațiuni BY Alexandra”

Organizezi un eveniment și ai nevoie de un designer floral? Fie că este vorba de o nuntă, un botez desprins din basme sau o petrecere aniversară în care vrei ca toți invitații să se simtă speciali, echipa “Decorațiuni By Alexandra” se va ocupa de fiecare detaliu.

Servicii de închiriere aranjamente florale, prezidiu, panou pentru poze, covor roșu, Arcadă florală albă sau alb cu roz, decoruri de cristelniță și pentru meselor invitaților, toate sunt create în cele mai mici detalii astfel încât amprentele florale sa fie de neuitat asa cum va fi și zâmbetul tău în ziua evenimentului.

Pentru noi fiecare eveniment este special, iar de aceea echipa noastră vă oferă consultanță în alegerea accesoriilor de decor pentru ca evenimentul tău să fie magic.

Transmite echipa “Decorațiuni By Alexandra”

Organizarea unui eveniment presupune multă muncă, seriozitate și creativitate, tocmai din acest motiv echipa “Decorațiuni By Alexandra” prin serviciile pe care le oferă, a constituit un portofoliu de clienți mulțumiți, care revin de fiecare dată când au un eveniment de organizat.

Misiunea noastră este sa decorăm cu bun gust și stil evenimentele importante din viața ta. Pentru acestea punem la dispozitie o gamă de oferte pe care le putem personaliza pentru fiecare eveniment în parte.”

Transmite echipa “Decorațiuni By Alexandra “

Pentru a stabili o intalnire cu designerul floral în vederea organizării unui eveniment, poți apela numărul de telefon: 0762167797.