ULTIMA ORĂ| Autoturism lovit de tren. O persoană este rănită

O persoană a fost rănită în urma unui Accident feroviar care a avut loc vineri seară în zona localității Vernesti. Din primele date se pare că trenul care circula pe ruta Buzău – Nehoiu ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul.

Din primele date de la fața locului a reieșit că șoferița autoutilitarei, o buzoiancă de 21 de ani, nu ar fi respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată, împrejurare în care mașina acesteia a fost surprinsa și lovită de tren.


Către locul indicat s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apa și spumă, descarcerarea și o ambulanță SMURD, fiind vorba despre coliziunea unui tren de călători și o autoutilitară.


La fața locului a fost identificata o victimă cu traumatisme minore, neavând nevoie de intervenția descarcerării, ce a fost evaluată și preluata în vederea transportului la UPU Buzău de către echipajul SMURD.


Persoanele prezente în interiorul trenului nu au avut de suferit, iar traficul feroviar este blocat.

Potrivit ISU Buzău, evenimentul nu a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferata situată pe DN10, ci pe una dintre întrările adiacente drumului, spre direcția Cândesti.