A început construcția celui de-al doilea bloc de locuințe, la Râmnicu Sărat

Execuția lucrărilor în cadrul proiectului de constuire a celor două blocuri de locuințe, care vor fi atribuite tinerilor cu vârsta de până în 35 de ani, continuă conform planificării. Dacă în cazul primului bloc, lucrările au ajuns până la execuția primului etaj, vestea bună este că au fost demarate lucrările pentru cel de-al doilea bloc de locuințe.

Proiectul „Construire locuințe colective sociale S+P+3E”, este derulat cu finanțare din fonduri europene. Pe acest amplasament, situat în cartierul Costieni pe strada Intrarea Orizont din municipiul Râmnicu Sărat, în viitoarele 10 luni, conform termenelor contractuale, cele două blocuri vor integra 32 de apartamente de locuințe, câte 16 pentru fiecare bloc.

În total, vor fi 20 de garsoniere și 12 apartamente cu două camere. Locuinţele vor avea suprafeţe de 42,54 mp pentru garsoniere și 54,94 mp pentru apartamente.

Clădirile vor fi construite de la zero, aşadar investiţiile vor include realizarea amenajărilor din incintă, realizarea branșamentelor la utilități precum și amenajarea terenului aferent, iar operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrari este „Asocierea S.C Troia Premium Construct S.R.L, S.C Geda Com S.R.L, S.C Creative Road Design S.R.L”.

Proiectul „Construire locuințe colective sociale” se încadrează în „Axa Prioritară 13: Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii”, obiectivul specific 13.1: „Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România”.