Colonel Stelian Cimpoeşu, noul inspector şef al ISU Buzău

Schimbare importantă la vârful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. Începând de miercuri, 18 mai, colonelul Stelian Cimpoeșu a devenit noul inspector șef al ISU Buzău, după ce șef. Colonel Nicolae Tudoroiu a predat comanda unității pentru a merge pe o funcție similară la ISU Prahova, județul său natal.

Marți, în cadrul festivității de predare-primire a comenzii inspectoratului, domnul general-locotenent IAMANDI Dan-Paul l-a prezentat pe domnul colonel CIMPOEȘU Stelian pe care l-a împuternicit în funcția de Inspector Șef, preluând conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupașcu” al județului Buzău.

Domnul Colonel CIMPOEȘU Stelian are o experienta de peste 30 de ani în sistemul militar iar de peste 22 de ani activează în domeniul managementului situațiilor de urgență, pe parcursul carierei dând dovadă de stoicism, dăruire și calități ideale pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate instituțiilor unde a activat.

Transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupașcu” al județului Buzău, Pârvu Vlăduț.

Colonel Cimpoeşu Stelian s-a născut la data de 30.04.1966, în oraşul Broşteni, judeţul Suceava. În anul 1992 a absolvit Institutul Militar de Infanterie, Grăniceri şi Chimie „Nicolae Bălcescu” Sibiu, iar în anul 2005 Universitatea „George Bariţiu” Braşov – Facultatea de Drept Ştiinţe juridice. În anul 2007 a absolvit masterul „Managementul situaţiilor de urgenţă”, în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri, iar în 2011, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică Bucureşti, cursul de Management Strategic. Din anul 2009 a ocupat funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita.