FOTO| Mașini vandalizate în parcare

Mai multe mașini parcate în zona centrală a municipiului Buzău, au fost avariate duminică după-amiază de către un bărbat. Acesta a rupt oglinzile laterale, iar actele de distrugere ar fi continuat dacă echipajul de jandarmi din cadrul IJJ Buzău nu ar fi acționat rapid pentru imobilizarea bărbatului.

Incidentul a avut loc duminică în jurul orei 12:00, atunci când mai multe persoane au reclamat faptul că un bărbat lovește autoturismele parcate pe Bulevardul Unirii.



“ Un echipaj de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău a fost sesizat de către mai multe persoane despre faptul că un bărbat loveşte mai multe mașini aflate într-o parcare din zona Bulevardului Unirii, context în care s-a procedat la stoparea activității infracționale și imobilizarea persoanei în cauză, ulterior fiind întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.”

Informează reprezentanții Inspectoratului De Jandarmi Județean Buzău

Potrivit Codului Penal, faptele precum distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.