BUZĂU|Ghișee deschise sâmbătă la Permise și Înmatriculări

Ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău vor fi deschise sâmbătă, 14 ianuarie 2023, pentru buzoienii care trebuie să-și reînnoiască permisele de conducere ori să-și înmatriculeze autovehiculele.

Programul cu publicul va începe la ora 8:30, urmând a fi deschise trei ghișee pentru operațiuni de înmatriculare/radiere și trei ghișee pentru preschimbări permise.

Activitatea la S.P.C.R.P.C.I.V Buzău se va desfășura, sâmbătă, fără a fi nevoie de programare online. Venim, astfel, în sprijinul buzoienilor și nevoilor pe care oamenii le au la acest serviciu. Vreau să-i asigur pe buzoieni că, în continuare, alături de colegii de la Permise și Înmatriculări, vom face eforturi permanente și susținute, astfel încât timpii de așteptare să se reducă din ce în ce mai mult la acest serviciu și să se ajungă într-un grafic rezonabil” transmite prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Măsura de a se lucra cu publicul și în unele zile de sâmbătă a fost luată, în premieră, la finele anului trecut, la dispoziția prefectului județului, având sprijinul și înțelegerea angajaților S.P.C.R.P.C.I.V Buzău.

De fiecare dată, măsura și-a dovedit eficiența, sute de buzoieni reușind să-și rezolve problemele înainte de data la care aveau programare în sistem.