Râmnicu Sărat| Spectacol caritabil pentru Maria, fetița diagnosticată cu leziuni cerebrale

Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” organizează, duminică, 12 februarie, un spectacol caritabil pentru Maria, fetița cu chip angelic, din Râmnicu Sărat, în vârstă de 4 ani, care a fost diagnosticată cu leziuni cerebrale. Evenimentul va avea loc în Sala de spectacole a Centrului Cultural, începând cu ora 17:00.

Pe scena vor urca Ansamblurile Folclorice „Crăițele”, „Plaiurile Râmnicene”, „Mugurașii Râmniceni”, grupurile de dans „Cocktail”, dar și voci îndrăgite precum Tudose Cornel&Band, Karla Lucuță, Adrian Barbu și Gabriela Cristea.

Reamintim că Maria a fost diagnosticată cu leziuni cerebrale, o afecțiune care i-a răpit micuței din Râmnicu Sărat, dreptul de a merge, de a vorbi și de a avea o copilărie normală. După perioade lungi de tratament si terapii, Maria a început să rostească doar câteva cuvinte și să faca primii pași la vârsta de 4 ani. Din păcate, părinții nu îsi permit să mai continue ședințele de terapie Aba, logopedie sau kinetoterapie, deoarece sunt destul de costisitosare, iar singura șansă ca Maria să aibă o viață normală o reprezintă transplantul de celule stem, intervenție care se va realiza în Austria, iar suma necesară este de 12.000 de euro.

CITEȘTE ȘI https://gazetaramniceana.ro/2023/02/02/apel-umanitar-pentru-maria-fetita-din-ramnicu-sarat-diagnosticata-cu-leziuni-cerebrale/