Haideți la teatru! „Divorțul Anului” pe scena CCFC din Râmnicu Sărat, cu Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Primăvara vine cu „Divorțul Anului”! Vineri, 10 martie, începând cu ora 19:00, pe scena Centrului Cultural Florica Cristoforeanu din Râmnicu Sărat, se va consuma cel mai atipic divorț: unul la care se va râde cu gura până la urechi. Aurelian Temișan va fi amantul soției sale din realitate, Monica Davidescu, iar Ovidiu Cuncea îl va interpreta pe soțul amantei sale de scenă. O comedie spumoasă, cu toate ingredientele necesare pentru a întâmpina primăvara într-o notă pozitivă.

Evenimentul, organizat de Centrul Cultural Florica Cristoforeanu, cu spijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat și Consiliul Local Municipal, este oferit doamnelor și domnișoarelor sub forma unui „Mărțișor Cultural”. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Divorțul anului” este o piesă adaptată de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a  unui film celebru în perioada anilor 70, care tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț-soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre a treia tinerețe și care se află prinși în vârtejul ipocriziei conveniențelor moderne.
Monica Davidescu, Aurelian Temisan și Ovidiu Cuncea sunt protagoniștii alături de care veți râde, veți lăcrima și veți cânta, și pentru aproape două ore, vă veți deconecta de la stresul zilnic. 

Regia este semnată de Ovidiu Cuncea, scenografia este creată de Gabi Albu, iar costumele sunt realizate de Ellida Toma.