Accident îngrozitor în Oreavul. O tânără de 19 ani din Râmnicu Sărat, a murit după ce s-a răsturnat cu mașina


O tânără de 19 ani din Râmnicu Sărat, și-a pierdut viața și o altă persoană a fost rănită, marți dimineață, într-un grav accident, în localitatea buzoiană Oreavul. Din primele informații, mașina pe care o conducea tânăra a intrat în coliziune cu separatoarele de sens amplasate pe DN2 E85, ulterior mașina răsturnându-se.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău de către o conducătoare auto de 19 ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu separatoarele de sens amplasate pe DN2 E85.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței și rănirea unui tânăr în vârstă 20 de ani, din Grebănu, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la U.P.U. SMURD Buzău, cu traumatism cranio-cerebral si multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, a brațelor și a plămânilor. Acesta a rămas internat în secția Chirurgie, pentru tratament și îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.