Ea este tânăra care a decedat în accidentul de la Oreavul. Alexia a murit în ziua în care a împlinit 19 ani

Tragedie fără margini într-o familie din Râmnicu Sărat. O tânăra în vârstă de doar 19 ani și-a găsit sfârșitul, noaptea trecută, într-un grav accident rutier în localitatea buzoiană Oreavul. Astăzi și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.


Data de 4 Aprilie era motiv de bucurie, era ziua în care își sărbătorea ziua de naștere. Alexia Rusin ar fi împlinit astăzi 19 ani și avea toată viața înainte, însă un cumplit accident rutier care a avut loc în noaptea de 3 spre 4 Aprilie, pe DN2 E85, “Drumul Morții”, i-a adus sfârșitul.

Tânăra se deplasa către Buzău, moment în care autoturismul pe care îl conducea, a intrat în separatoarele de sens amplasate pe DN2 E85.

În mașină se afla și un tânăr în vârstă de 20 de ani din Grebănu, acesta fiind transportat la U.P.U. SMURD Buzău, cu traumatism cranio-cerebral si multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, a brațelor și a plămânilor. Băiatul a rămas internat în secția Chirurgie, pentru tratament și îngrijiri medicale.




Drum lin către Îngeri, Alexia!

CITEȘTE ȘI Accident îngrozitor în Oreavul. O tânără de 19 ani din Râmnicu Sărat, a murit după ce s-a răsturnat cu mașina