Medic ORL-ist din Buzău, reținut pentru luare de mită. “>Sărățele< de Viorel Dodan”

“D’ale râmniceanului, cu Viorel Dodan.”

„La Râmnicu Sărat, a fost prinsă o hoață de 18 ani care a sustras un portofel.  Interpretări:                                                                                                                                                      1. Hoața făcea asta de 18 ani și abia acum a fost prinsă. 

2. Hoața avea vârsta de 18 ani și și-a sărbătorit majoratul prin sustragerea portofelului.        

3. La Râmnicu Sărat Poliția veghează corespunzător la buzunarele contribuabililor.                                

4. Singura neclaritate este despre portofel: era din vinilin sau din piele Alcantara?                                                                                

5. Păgubitul s-a folosit de asta pentru a ascunde de nevastă faptul că a cheltuit banii ,,de miel” la pariuri.

– La Buzău, un medic ORL-ist a fost prins în flagrant când încasa șpagă 1500 ron. Anchetatorii au descoperit că medicul era bolnav. Avea probleme cu auzul și cu mirosul. Altfel, nu-și pot explica faptul că nu i-au ajuns la propriile ,,urechi” pățaniile și altora ca el și nici n-a avut ,,nas” pentru a mirosi flagrantul, când i s-au băgat pe ,,gât” banii de șpagă…

– A fost arestat militarul american bănuit că a publicat pe internet documentele secrete ale Pentagonului. Tânărul are 21 de ani și face parte din Garda Națională Aeriană. Așa se explică faptul că era ,,aerian”, altfel nu putea avea acces la asemenea secrete! Aviz persoanelor care pun pe grupuri secretele rețetelor de cozonaci! Riscați să fiți acuzați de subminarea economiei naționale de cozonac și să declanșați vreun alt război al rețetelor în bucătăriile conjugale!

– Cercetătorii NASA  descoperit că se întâmplă ,,ceva ciudat” cu Universul. Acesta se extinde în ritm tot mai rapid, decât se așteptau. În România, știrea a fost primită cu mare interes și bucurie. Românii vor avea, în sfârșit, mai mult spațiu personal la dispoziție pentru a-și etala orgoliile. Orice român va avea mica lui galaxie a cărui centru va fi el însuși. Teoria heliocentrică va fi înlocuită cu cea egocentrică, și astfel, alături de cea a mutării Paștelui, vor scoate România din anonimatul nedrept în care a fost aruncată de Oculta Mondială!