Cursuri de formare profesională pentru râmniceni. Se oferă subvenții în bani, la terminarea cursului.

UAT Municipiul Râmnicu Sărat va desfășura în perioada următoare o serie de cursuri gratuite, pentru persoanele cu vârstele cuprinse între 16-59 de ani, care locuiesc în zonele marginalizate ale orașului. Se oferă subvenții în bani, la terminarea cursului.

Râmnicenii pot opta pentru cursuri de confecționer, pavator, brancardier, tâmplar manual, lucrător în comerț, cameristă, brutar, patiser/cofetar, fasonator mecanic, lucrător finisor pentru construcții, agent de securitate, lucrător în alimentație-ajutor de ospătar, florar decorator, peisagist floricultor, manichiurist/pedichiurist, frizer, sudor, baby-sitter, îngrijitor bătrâni la domiciliu, agent de curățenie clădiri, agent deratizare, dezinsecție, dezinfecție, îngrijitor spații verzi, femeie de serviciu sau ajutor de bucătar.

Tuturor participanților la cursuri li se asigură o masă caldă pe zi pe timpul desfășurării cursurilor.

Fiecare cursant beneficiază de o subvenție în sumă de: 800 de lei pentru cursurile de nivel 2 și 400 de lei pentru cursurile de nivel 1.
Pentru înscrieri și informații suplimentare, persoanele responsabile vă stau la dispoziție de luni până vineri, la numerele de telefon de mai jos, precum și la Sediile instituțiilor:

  • Primăria Municipiului Râmnicu Sărat: 0764542276-Monica Gobeajă, manager proiect;
  • Scoala gimnazială “Gheorghe Vernescu”: 0764441392-Geanina Lalu Popescu, director;
  • Direcția de Asistență Socială : 0238567010, Mihaela Popescu, director;
  • Email: dezvoltarelocalars@gmail.com