DYNAMITE FIGHTING SHOW 19 – COD ROȘU ÎN BUZĂU

Cel mai puternic circuit de kickboxing din România, Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor Romeo Iamandi cu o ediție spectaculoasă, Cod Roșu în Buzău, eveniment care va decide ultimii semifinaliști ai turneelor pentru centurile de campion. 

După ce anul trecut a fost un succes incontestabil, Dynamite Fighting Show în Buzău a devenit deja un eveniment de tradiție. De această dată, pe 13 mai, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, se vor desfășura ultimele două sferturi de finală la categoriile super mijlocie și grea, care vor stabili anul acesta cei mai buni luptători din România.

În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc în această săptămână, la sediul Consiliului Județean Buzău, și la care au participat promotorul Cătălin Moroșanu și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, au fost anunțate primele detalii privind evenimentul de pe 13 mai.

Gala Dynamite Fighting Show revine la Buzău, Consiliul Județean Buzău fiind și anul acesta, alături de Federația Sporturilor de Contact, coorganizator al acestui eveniment. Anul trecut, buzoienii au primit cu brațele deschise și gala ce aduce la Buzău sportivi din țară și din străinătate, dar și pe inițiatorul acesteia, Cătălin Moroșanu. Sunt convins că vom vedea mulți sportivi talentați și în cadrul acestei ediții.” transmite președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu

Astfel, Florin Rambo Lambagiu vs Costin Dinu și Ștefan Orza vs Cezar Buzdugan sunt parte din turneul Super8, în timp ce duelurile Cristian Ristea vs Marius Munteanu și Ionuț Tancul Iancul vs Sebastian Lutaniuc sunt parte din turneul Heavy8. Florin Ivănoaie, Sebastian Cozmâncă, Andrei Ostrovanu și Eduard Gafencu sunt deja în semifinale.

De asemenea, Dynamite Fighting Show 19 Cod Roșu în Buzău va fi completată de super fight-uri internaționale unde România va fi reprezentată de Sebastian Cozmâncă, Bogdan Năstase, Ștefan Lătescu, Claudiu Bădoi și Călin Petrișor.