ULTIMA ORĂ! Un polițist beat a provocat un accident mortal, în localitatea Nehoiașu

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 33 de ani din localitatea buzoiană Nehoiu. Acesta şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie, după ce autoturismul în care se afla, condus de un tânăr, de 24 ani, care consumase băuturi alcoolice, s-a izbit de un camion staţionat pe marginea drumului. Șoferul care a produs accidentul este agent în cadrul Poliției orașului Nehoiu.

Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04:00. Potrivit biroului de presă al IPJ Buzău, autoturismul Mercedes era condus pe DN10 dinspre Buzău, de către agentul de poliție, aflat in stare de ebrietate.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tanarul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

IPJ Buzău


Potrivit Publicației Reporter Buzoian, Polițistul Bogdan P. este căsătorit și are o fetiță. De asemenea, victima accidentului este tot un nehoian, în vârstă de 33 de ani. Alexandru B. era divorțat și avea un copil.

Dosarul de cercetare penală a fost înaintat deja Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, iar șoferul se află în custodia polițiștilor.