Maria Ilie, câștigătoarea emisiunii “Vedeta familiei”. A cântat împreună cu tatăl, Gabi Ilie

Câștigătoarea emisiunii “Vedeta Familiei”, difuzată de TVR1, pe data de 6 mai, este râmniceanca Maria Ilie care a impresionat jurații cu vocea sa, având o prestație de excepție.

Talentul se moștenește, iar asta a dovedit și Maria care, împreună cu tatăl ei, Gabi Ilie, au interpretat în cadrul primei probe a emisiunii concurs “Vedeta Familiei”, piesa trupei “4 NON Blondes- what’s up”.

A fost un moment foarte frumos, se vede că moștenești talentul de la tata. Maria, ai un ambitus foarte mare și un control asupra vocii foarte dezvoltat. Felicitări.” Transmite juratul, Radu Bănică.

Legătura dintre tată și fiică este unică, iar asta s-a văzut și pe scenă. Momentul celor doi a transmis foarte multă emoție, creând o amintire de neuitat.

“ Maria ești un copil bun și talentat care vindeci inimile cu vocea ta! Și pe noi ne-ai vindecat astăzi!” Transmite Elena Gheorghe.

În emisiune, Maria a venit însoțită de mama sa, dar și de cunoscuta creatoare de modă, Sonia Trifan, care, începând cu anul 2022 este consilierul de imagine al Mariei.

“Vedeta familiei” este o emisiune concurs în care protagonişti sunt copii între 5 şi 11 ani care vin să arate că talentul se moşteneşte. În fiecare ediţie, timp de o oră şi jumătate, trei concurenţi participă la trei probe complexe, în care trebuie să impresioneze prin vocea lor: o probă care îi ajută pe cei mici să se acomodeze mai uşor cu atmosfera concursului, ce presupune interpretarea unei piese alături de un membru al familiei, o probă în care tinerii artişti sunt pe cont propriu pe scena emisiunii, cântând o melodie la alegere, respectiv o probă ce îi provoacă să ne arate că pot face faţă cu succes şi unei melodii care îi scoate din zona de confort.