Bursa Generală a locurilor de muncă, organizată la Râmnicu Sărat

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Râmnicu Sărat, organizează miercuri 31.05.2023, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acțiunea se va desfășura începând cu ora 11:00, în cadrul Pensiunii Ovidiu din Râmnicu Sărat, situată pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 17A, vis-a-vis de policlinica Municipală.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. De asemenea, se urmărește creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajator si solicitant.

Angajatorii participanți la Bursa Generală a Locurilor de muncă vor avea ocazia să își recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Totoodată, angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la Bursa Generală a locurilor de muncă, pot depune situațiua privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei, la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat sau se pot transmite pe adresa de e-mail a instituției proiect145855@gmail.com.

Evenimentul este derulat în cadrul proiectului – Dezvoltare locală în Municipiul Râmnicu Sărat prin reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială – POCU, 145855.