Teren de volei pe nisip și tribune, la Râmnicu Sărat

Un adevărat spectacol sportiv se va desfășura în zona din spatele primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, în perioada 22-25 iunie 2023. Este vorba de una dintre cele mai importante competiții de volei pe nisip organizate în România Râmnicu Sărat Beach VolleyBall Open”.

Joi, 22 iunie, competiția va debuta în jurul orei 15:00, iar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, întrecerile vor începe de la ora 09:00 dimineața.

„Competiția face parte din calendarul Federației Române de Volei și, ne propunem, să fie un spectacol sportiv. Vom amplasa în zona din spatele primăriei tribune și un teren de volei pe nisip.”

transmite Administratorul Public al Mun. Râmnicu Sărat, Florin Ceparu

La prima ediție a turneului de volei pe nisip, vor veni cele mai importante 25 de echipe, atât de fete, cât și de băieți, din toată țara.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Volei, sub coordonarea căpitanului echipei Clubului Sportiv Municipal, Dragoș Răileanu, în colaboare cu Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, Consiliul Local Municipal și Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”.