Lideri în comunitate – Exemple de bună practică

,,Lideri în comunitate – Exemple de bună practică,, este numele activității derulate joi, în Centrul de Tineret Fortes, al cărei moderator a fost Florin Ceparu, în cadrul proiectului ,”Next Generation Râmnicu Sărat”, activitate care a permis celor peste 40 de tineri râmniceni participanți să descopere aspectele pe care un lider trebuie să le presteze. Tinerii, înșiși modelele de bună practică ale comunității, au învățat, au reflectat, au lucrat în echipă și și-au selectat modele, pentru ca, în final, să învețe cum să devină lideri.

Ziua a fost dedicată tinerilor, atuurilor și calităților acestora. Astfel, prin multiple activități de cunoaștere, atât de sine, cât și a celorlalte persoane, voluntarii s-au dezvoltat și au învățat să își aprecieze și pluseze calitățile pentru care sunt recunoscuti.

Participanții au petrecut ore în șir discutând si dezbâtand subiecte în scopul dezvaluirii percepțiilor pe care le aveau, si învățării prin metode nonformale atragatoare. Cu toții s-au simțit foarte bine, iar ca urmare, vineri va fi organizată seara de film la care cât mai mulți tineri sunt invitați!

ARTICOL REDACTAT DE LAVINIA CONSTANTIN ȘI ALEXANDRA NOAPTEȘ, VOLUNTARI AT ONIX