Tinerii râmniceni, încurajați să își urmeze visurile

„Cum să transformi visul tău într-o afacere de succes” a fost o activitate din cadrul proiectului Competences EmPower Youth, facilitată de cunoscutul antreprenor Cosmin Răileanu, ce a împărtășit tinerilor prezenți parcursul său în lumea afacerilor.

Astfel, marți, 11 iulie, în Centrul de Tineret Fortes, tinerii râmniceni au avut ocazia să afle câte sacrificii și riscuri necesită startul unei afaceri și întreținerea acesteia. Cosmin Răileanu i-a încurajat pe cei ce au participat la activitate să nu renunțe niciodată la visurile lor, chiar să încerce de mai multe ori pentru a atinge succesul, promovând seriozitatea și perseverența ca valori morale ce le vor fi de folos viitorilor antreprenori.
De asemenea, tinerii și-au putut expune propriile idei de afaceri, primind sfaturi legate de tehnică și logistică, Cosmin îndemnându-i să pună în practică planurile acestora, pentru a putea deprinde experiență și viziune.

Tinerii au declarat că se simt motivați în urma acestei activități, dorindu-și să aplice ideile de afaceri, ținând cont de sfaturile primite și că au rămas cu numeroase informații de care se vor folosi pe parcursul vieții, în diferite contexte.


ARTICOL REDACTAT DE RALUCA BAICU, VOLUNTAR AT ONIX