Studio foto Râmnicu Sărat. Locul unde se realizează cele mai frumoase fotografii de Crăciun

Sărbătorile de iarna se apropie, iar în studiourile foto se simte deja magia Crăciunului. Decorurile, desprinse parcă din povești au fost pregătite, atmosfera caldă și primitoare, precum și echipa de fotografi profesioniști urmăresc să pună în valoare fiecare moment din viața celor care trec pragul.

Jucării de pluș și geamuri înghețate, un brad înalt, atent împodobit și un fotoliu confortabil numai bun de lenevit după joacă, la căldură. Nu, nu este casa lui Moș Crăciun! Toate acestea se află în studioul foto din Municipiul Râmnicu Sărat, pregătit minuțios de fotograful Cristian Turcu și echipa sa.

Mi-am amintit de copilăria noastră, de lucrurile mici care ne bucurau și de atmosfera din casă. Erau zile reci, ploioase, apoi cu lapoviță și în final cu zăpadă, cu multă zăpadă… dar toată atmosfera, inițial mohorâtă, de afară ne aducea alături de părinți și de familie, la povești și la vise. Vă aștept să îmi fiți alături la ședințele foto din acest an și îmi doresc ca acest decor să vă transmită aceleași călduroase amintiri pe care mi le transmit mie.

Cristian Turcu, fotograf

La studio este mult mai simplu să organizezi o astfel de ședință foto decât acasă. Pe lângă faptul că ai deja decorul necesar și un profesionist, la studio există lumini, iar prelucrarea ulterioară a pozelor te va face să îți dai seama că prețul nu a fost deloc în zadar. 

Studioul din Râmnicu Sărat, realizează ședințe foto pentru copii, pentru cupluri, fotografii de familie, dar și pentru cei singuri.

Pentru informații și rezervări accesați https://cristianturcu.ro/